AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun etmek

Kahve falında odun etmek

Kahve falında odun etmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odun etmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında birine odun vermek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde odun görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına işarettir.

Kahve falında gürgen odunu görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşekle odun taşımak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru odun kırmak sorunların üstesinden geleceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun indirmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir