AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru meyve görmek

Kahve falında kuru meyve görmek

Kahve falında kuru meyve görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, amacına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru meyve gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında meyve kurusu görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kuru meyve yemek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında kuru meyve görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, bazı konularda önayak olunacağına işaret eder.

Kahve falında kuru meyveler görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iyilik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek yüksek bir makamı olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kuru soğan kabuğu görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir