AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru meyve yemek

Kahve falında kuru meyve yemek

Kahve falında kuru meyve yemek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, evini ve ailesini unutacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru meyve yemek gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında kuru meyve yemek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve kurusu görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, gelişim içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru meyve görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında kuru meyveler görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği vermek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuru soğan yemek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru makarna yemek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sonradan da çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru biber yemek bol kazançlı günlere kavuşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir