AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı kurusu yemek

Kahve falında kayısı kurusu yemek

Kahve falında kayısı kurusu yemek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, önün açılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı kurusu yemek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Kahve falında kayısı kurusu yemek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı almak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuru kayısı görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu kuru kayısı görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir