AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kan görmek

Kahve falında kuru kan görmek

Kahve falında kuru kan görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, yuva kuracağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru kan gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kuru kan görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sofra kurup yemek yemek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kuru ağaç dikmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, rahat nedir öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan rendelemek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ağacı kesmek çok hayırlı şeylere, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru ot görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yapmak sermayenin harcandığına değeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir