AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ot görmek

Kahve falında kuru ot görmek

Kahve falında kuru ot görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, muradınıza ereceğinize, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işarettir.

Kahve falında kuru ot gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuru ot temizlemek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine inanılır.

Kahve falında kuru ot toplamak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ot biçmek işinin aksayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında kuru ot yakmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kavgaların büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru otları yakmak yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında kuru otları temizlemek çok güzel bir mevkiye geleceğine, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kuru ot kesmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ot yemek uğradığı zararların telafi edileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir