AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç boyasının aktığını görmek

Kahve falında saç boyasının aktığını görmek

Kahve falında saç boyasının aktığını görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, aile hayatlarını bozulacağına, refah düzeyinin düşeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, parasını ve malını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında saç boyasının aktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında saçının boyasının aktığını görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işaret eder.

Kahve falında saç boyasının aktığını görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarda ak görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça ak düştüğünü görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarında ak görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında saçları ak görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Kahve falında ak saçlı olmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ak saçlı birini görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir