AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru bahçe görmek

Kahve falında kuru bahçe görmek

Kahve falında kuru bahçe görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yolunun hep açık olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kuru bahçe gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kuru bahçe görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kuru kırmızı gül görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden kuruyemiş almak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği yemek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya alamet eder.

Kahve falında kuru biber yemek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, daha çok çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir