AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaştan çıkmak

Kahve falında savaştan çıkmak

Kahve falında savaştan çıkmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet eder.

Kahve falında savaştan çıkmak gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında savaşa çıkmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında savaştan galip çıkmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında savaştan çıkmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Kahve falında savaştan sağ çıkmak her geçen gün sorunların artacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı savaş görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta yenilmek onları rahat ettireceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında savaşta silah görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir