AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu yün görmek

Kahve falında kurtlu yün görmek

Kahve falında kurtlu yün görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu yün gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Kahve falında kurtlanmış yün görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu yün görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski yün halı görmek başarısız olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün çuvalı görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün yapmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında yün atkı görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek gönlünce bir hayat süreceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yün yumakları görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir