AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış yün görmek

Kahve falında kurtlanmış yün görmek

Kahve falında kurtlanmış yün görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, aç kalacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, bol bol moral depolanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış yün gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında kurtlanmış yün görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu yün görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yünden ip yapmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun yünü almak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe yün görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında suda yün yıkamak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yün satmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında mor yün görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir