AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün atkı görmek

Kahve falında yün atkı görmek

Kahve falında yün atkı görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, şansının da açık olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yün atkı gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Kahve falında yün atkı görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atkı bere satın almak sistemli şekilde başarıya koşacağına, büyük takdir toplanacağına yorulur.

Kahve falında boyun atkısı görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyun atkısı takmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda atkı görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında atkı taktığını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında örgü atkı görmek ruhuna hayrat yapılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna atkı takmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir