AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yoğurdu yemek

Kahve falında koyun yoğurdu yemek

Kahve falında koyun yoğurdu yemek hayatının ağzının tadına göre olacağına, sonradan da çok üzüleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun yoğurdu yemek gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Kahve falında koyun yoğurdu yemek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında koyun yoğurdu görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına yorulur.

Kahve falında koyun yoğurt görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ekmekle yoğurt yemek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt çorbası yemek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Kahve falında ekmek yoğurt yemek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilekli yoğurt yemek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir