AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt satmak

Kahve falında yoğurt satmak

Kahve falında yoğurt satmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt satmak gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında yoğurt satmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yoğurt yemek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşıkla yoğurt yemek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu biber yemek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması görmek mevki edineceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında yoğurtlu kızartma görmek zor durumlarda kalacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt bakracı görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında yoğurtlu yemek görmek o kişiye zararının dokunacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir