AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz topladığını görmek

Kahve falında karpuz topladığını görmek

Kahve falında karpuz topladığını görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz topladığını gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Kahve falında karpuz toplamak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz topladığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, rızkında ve malından olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan karpuz toplamak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine karpuz yedirmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde karpuz görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde karpuz görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz kavun ekmek helal rızık yiyeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında karpuz yiyen birini görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir