AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz vermek

Kahve falında karpuz vermek

Kahve falında karpuz vermek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz vermek gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp diğerlerinin hatalarını takip etmek yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sadece karpuz görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zamansız karpuz görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında karpuz pişirmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine yorulur.

Kahve falında karpuzun parçalandığını görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz tutmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk karpuz yemek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlere karpuz ikram etmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına inanılır.

Kahve falında karpuz toplamak sinirlerinin yıpranacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir