AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatsız karpuz yemek

Kahve falında tatsız karpuz yemek

Kahve falında tatsız karpuz yemek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatsız karpuz yemek gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında tatsız karpuz yemek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatsız çilek yemek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatsız et yemek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında tatsız yemek yemek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kötü bir habere veya tehlikeye tabir olunur.

Kahve falında tatsız kavun yemek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tatsız şeker yemek en olunmaz yaralarının kapanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatsız incir yemek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında tatsız bal yemek öz güven kazanacağına, işlerinin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir