AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu çilek yemek

Kahve falında kurtlu çilek yemek

Kahve falında kurtlu çilek yemek eşit davranılacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayatının başarılarla dolacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, gelirinin garanti olacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu çilek yemek gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında kurtlu çilek yemek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kurtlu çilek görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çilekli reçel yemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çilek yemek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek ağacından çilek yemek rızık bolluğu içinde olacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek yoksulluktan sonra zengin olmaya, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta çilek yemek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına delalettir.

Kahve falında çilek yemek toplamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir