AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta çilek yemek

Kahve falında ağaçta çilek yemek

Kahve falında ağaçta çilek yemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ekmeğin kesileceğine, doğru kararların alınacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta çilek yemek gördüyseniz:

  • Oluşan olanakları doğru değerlendirebilirseniz en doğru stratejiyle ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ağaçta çilek yemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan çilek koparıp yemek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çilek yemek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilek ağacından çilek yemek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta çilek görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında çileği ağaçta görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek pişman olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir