AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu çilek görmek

Kahve falında kurtlu çilek görmek

Kahve falında kurtlu çilek görmek yüksek moral sahibi olunacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, düzeninin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu çilek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Kahve falında kurtlu çilek görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu çilek yemek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ezik çilek görmek dünyasının iyileşmesine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında çilek bahçesinden çilek toplamak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede çilek yemek esenlik bulup, hafifleyeceğine, kimden akıl soracağına yorulur.

Kahve falında çilek tohumu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çilek yemek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında çilek ikram etmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir