AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlarla konuşmak

Kahve falında kurtlarla konuşmak

Kahve falında kurtlarla konuşmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Kahve falında kurtla konuşmak kendi patronu olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğiyle konuşmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlarla konuşmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu elma yemek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında sinek kurdu görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözden kurt çıktığını görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış ev görmek hayatını yoluna sokacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kurdela kesmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir