AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yünü almak

Kahve falında koyun yünü almak

Kahve falında koyun yünü almak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun yünü almak gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında koyunun yününü görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, işlerin yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında koyun yün yıkamak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü almak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Kahve falında koyun yünü yıkamak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun yün görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyunun yününü kırpmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kirli koyun yünü görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun yünü kırkmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, feraha ermeye rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir