AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileri tarafından korunmak

Kahve falında birileri tarafından korunmak

Kahve falında birileri tarafından korunmak bir takım sorunlar çıkacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ticaretinin gelişeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında birileri tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında birileri tarafından korunmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunduğunu görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında melekler tarafından korunmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek tarafından korunmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birisi tarafından korunmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından korunmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında köpek tarafından korunmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından korunmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir