AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tarafından dövülmek

Kahve falında asker tarafından dövülmek

Kahve falında asker tarafından dövülmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, kısmetlerinin artacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında asker tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Kahve falında asker tarafından dövülmek kazancının her geçen gün artacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına işarettir.

Kahve falında asker tarafından aranmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından yakalanmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında askerler tarafından korunmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından vurulmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında askerler tarafından yakalanmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında askerler tarafından öldürülmek işlerin yavaşlayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir