AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerler tarafından öldürülmek

Kahve falında askerler tarafından öldürülmek

Kahve falında askerler tarafından öldürülmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işaret eder.

Kahve falında askerler tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Kahve falında asker tarafından öldürülmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Kahve falında askerler tarafından öldürülmek sıkıntıların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında askerler tarafından korunmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerler tarafından aranmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında asker tarafından tutuklandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında asker tarafından kurtarılmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından öpülmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, gelirinin daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında asker tarafından kovalanmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir