AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış bir şey görmek

Kahve falında kurtlanmış bir şey görmek

Kahve falında kurtlanmış bir şey görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, şansızlığın kırılacağına, bunun şans olacağına, konuşmaz olacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kurtlanmış bir şey gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Kahve falında bir şeyin içinde kurt görmek kazancının daha da artacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyin kurtlandığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlanmış bir şey görmek parasının her zaman bereketli olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu bir şey yemek çok başarılı olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Kahve falında fantastik şeyler görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, o kimselerden menfaat göreceğine inanılır.

Kahve falında eski bir şey görmek sağlığının kötüye gideceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir