AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir şey görmek

Kahve falında eski bir şey görmek

Kahve falında eski bir şey görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir şey gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Kahve falında eski sevgiliden bir şey almak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski bir şey görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye bir şey vermek borcunun kalmayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir şey almak yolunda gideceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Kahve falında sapıkça şeyler görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeye çok sevinmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komik şeyler görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından bir şey almak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir