AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini süpürmek

Kahve falında işyerini süpürmek

Kahve falında işyerini süpürmek sıhhat ve moral bulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işarettir.

Kahve falında işyerini süpürmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Kahve falında işyerini süpürmek bazı sıkıntılara düşeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında işyeri süpürmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında yol süpürmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evin etrafını süpürmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine inanılır.

Kahve falında suları süpürmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri süpürdüğünü görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık süpürmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında ev süpürmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir