AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt sesi duymak

Kahve falında kurt sesi duymak

Kahve falında kurt sesi duymak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, birikmiş parasının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt sesi duymak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kurt sesi duymak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt sesleri duymak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, umutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının sesini duymak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında gür ses duymak haksızlıkların ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermi sesi duymak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin sesini duymak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlama sesleri duymak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir