AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne olmak bebek emzirmek

Kahve falında anne olmak bebek emzirmek

Kahve falında anne olmak bebek emzirmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında anne olmak bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında annenin bebeğini emzirdiğini görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında anne olmak bebek emzirmek eldeki imkanların giderek azalacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesi olmayan bebeği emzirmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında annemin bebek emzirdiğini görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, rızkın ve kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin bebek emzirdiğini görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında annesiz bebek emzirmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, karanlığın biteceğine işaret eder.

Kahve falında anne olmak ve bebek emzirmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin emzirdiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir