AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bebek emzirmek

Kahve falında başkasının bebek emzirmek

Kahve falında başkasının bebek emzirmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğini emzirmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan erkek bebek emzirmek çok büyük atılımlar yapılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek emzirmek ve sütü görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, onlara hocalık edeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini emzirmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bebeğini emzirmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir