AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt dökmek

Kahve falında kurt dökmek

Kahve falında kurt dökmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kurt dökmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Kahve falında kıl kurdu dökmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makattan kurt dökmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında idrarla kurt dökmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt dökmek ailesini kaybedeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında bağırsak kurdu dökmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşmanlarını alt edeceğine inanılır.

Kahve falında başına gül dökmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezara yemek dökmek huzur dolu günler geçireceğine, ilim irfan öğreneceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek yeni başlangıçların yapılacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir