AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşuna dizmek

Kahve falında kurşuna dizmek

Kahve falında kurşuna dizmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşuna dizmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında kurşuna dizmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında dizden vurulmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dizdiğini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında balık dizmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inci dizmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorulur.

Kahve falında cam bardak dizmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişe et dizmek büyük işlerin ortaya konulacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ipe boncuk dizmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir