AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı kovanı görmek

Kahve falında arı kovanı görmek

Kahve falında arı kovanı görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arı kovanı gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Kahve falında evde arı kovanı görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı kovanı bozmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı kovanı taşımak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek kişinin kazancının artacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında arı ve arı kovanı görmek verilen kararların geri çekileceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında arı kovanı görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında arı kovanından bal yemek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, kazançlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kovanla arı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir