AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdun ısırdığını görmek

Kahve falında kurdun ısırdığını görmek

Kahve falında kurdun ısırdığını görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kurdun ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırdığını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurdun ısırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kurt ısırdığını görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağanın ısırdığını görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek ısırmak görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında karganın ısırdığını görmek dertlerinden arınacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir