AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt ısırdığını görmek

Kahve falında kurt ısırdığını görmek

Kahve falında kurt ısırdığını görmek kötü gününden de geri duracağına, büyük tartışmaların yapılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, işsizseniz işe gireceğinize, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kurt ısırdığını gördüyseniz:

  • Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırdığını görmek masumluğunu ispat edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kurdun ısırdığını görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt ısırdığını görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalettir.

Kahve falında insan eti ısırmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ısırdığını görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında köpeği ısırdığını görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında aslanın ısırdığını görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yanağını ısırmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir