AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürdan yutmak

Kahve falında kürdan yutmak

Kahve falında kürdan yutmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kürdan yutmak gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Kahve falında kürdan yutmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kırık kürdan görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kürdanla diş karıştırmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürdan yemek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kürdan görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kürdan almak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para yutmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zehir yutmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir