AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürdan almak

Kahve falında kürdan almak

Kahve falında kürdan almak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, adımlarını daha sağlam atacağına alamet eder.

Kahve falında kürdan almak gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Kahve falında kürdanla diş karıştırmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürdan almak pek çok fırsatı kaçıracağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürdan görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürdan yutmak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürdan yemek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık kürdan görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir