AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürdan yemek

Kahve falında kürdan yemek

Kahve falında kürdan yemek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, şöhretli biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kürdan yemek gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Kahve falında kürdan yemek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kürdan görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kürdanla diş karıştırmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kürdan yutmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kırık kürdan görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kürdan almak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan pisliği yemek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokantada et yemek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir