AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kürdan görmek

Kahve falında kırık kürdan görmek

Kahve falında kırık kürdan görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rızkının da çoğalacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık kürdan gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Kahve falında kırık kürdan görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, maneviyatının çökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürdan almak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ona mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında kürdanla diş karıştırmak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kürdan yutmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kürdan görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kürdan yemek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında dişi kırık tarak görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, şöhret elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık koltuk görmek işini en iyi şekilde yapacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir