AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta korktuğunu görmek

Kahve falında mezarlıkta korktuğunu görmek

Kahve falında mezarlıkta korktuğunu görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta korktuğunu gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Kahve falında mezarlıkta korktuğunu görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuzdan korktuğunu görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında böcekten korktuğunu görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında korktuğu için ağlamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında korktuğun hayvanı görmek maddi kriz yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında korkarak salavat getirmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kor ateş yemek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor halde ateş görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir