AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağa pişirmek

Kahve falında kurbağa pişirmek

Kahve falında kurbağa pişirmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kurbağa pişirmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler moral bozabilir.

Kahve falında kurbağa pişirmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, üzücü haberler alacağına inanılır.

Kahve falında açık yeşil kurbağa görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulur.

Kahve falında kurbağa sesi duymak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kurbağa görmek emeklerinin heba olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında evde kurbağa görmek pişman olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli kurbağa görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında çiğ kurbağa yediğini görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir