AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağanın kovaladığını görmek

Kahve falında kurbağanın kovaladığını görmek

Kahve falında kurbağanın kovaladığını görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, anne baba duası alınacağına, hasret gidereceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kurbağanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Kahve falında kurbağanın kovaladığını görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıçrayan kurbağa görmek yenisinin başlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kurbağa yavrusu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde kurbağa görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında büyük kurbağa görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinde kurbağa görmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir