Kahve falında kuranın ıslandığını görmek

Kahve falında kuranın ıslandığını görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında kuranın ıslandığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı düşünce ya da endişeleri paylaşan kişilerle ortak hareket etme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında kuranın ıslandığını görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerimin ıslandığını görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde ıslanmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ayakları ıslanmak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, para sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak sorunların atlatılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı ıslanmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ekonomik gücün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında paranın ıslandığını görmek yeni bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli yağmurda ıslanmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top