AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı atmak

Kahve falında kuranı atmak

Kahve falında kuranı atmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, diplomalarının artacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yüzünü güldüreceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı atmak gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak emrinde insan çalıştıracağına, insanlar tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak beden sağlığının zarar göreceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı tuvalete atmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi atmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim atmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yeni malların alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı atmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı yere atmak dostlarıyla bir araya geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı çöpe atmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, şöhret ve itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir