AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran kerim kitabını görmek

Kahve falında kuran kerim kitabını görmek

Kahve falında kuran kerim kitabını görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kuran kerim kitabını gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla sorun yaşanmasının önüne geçebilir.

Kahve falında kuran kerim kitabını görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerim kitabı görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, karısının çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim kitabını görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim asmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi okuyamamak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında birinden kuranı kerim almak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir