AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kuranı kerim vermek

Kahve falında birine kuranı kerim vermek

Kahve falında birine kuranı kerim vermek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kuranı kerim vermek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz sizinle paylaşabilecek şeyleri olan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kuranı kerimi öğretmek ortağından ayrılacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi hediye etmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimin konuştuğunu görmek çektiği yokluğun unutulacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim duymak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir