AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar almanız veya bazı olayları yanlış değerlendirmeniz durumunda pişman olabilirsiniz veya büyük hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerim bulmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuran kerim bulmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, haksızlığa uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimin yırtıldığını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, eline büyük paralar geçeceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi öğretmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette kuranı kerim görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi satın almak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir