AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim vermek

Kahve falında kuranı kerim vermek

Kahve falında kuranı kerim vermek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim vermek gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Kahve falında kuranı kerim vermek evin kasasına giren gelirin artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim yırtık görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim tuttuğunu görmek yükünün azalacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak istihdam edeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi aramak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi eline almak durgun giden işlerin açılacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi tutmak çalışmalarının takdir edileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim bulmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir