AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran kerim bulmak

Kahve falında kuran kerim bulmak

Kahve falında kuran kerim bulmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran kerim bulmak gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Kahve falında kuranı kerim bulmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim bulmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek kazancın katlanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim yemek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran kerim okumak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi birine vermek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir